Logo simbolismo
Marketplace categories
[]

Les despeses d'enviament no estan incloses en el preu dels productes, però s'indicaran amb claredat quan el client realitzi una comanda.

De forma genèrica, per a enviaments a domicili fins a 1 kg, l’import serà de 6’50 € per a l’Espanya Peninsular, 10 € per a les Illes Balears, 6’70 € per a Portugal, 25’20 € per a la resta de països europeus de les zones 1 a 4 (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Ciutat del Vaticà, França, Itàlia, Luxemburg, Mònaco, Holanda, Regne Unit i San Marino), 32’75 € per als països europeus de la zona 5 (Dinamarca, Hongria, Polònia i República Txeca), i 55’50 € per als països europeus de les zones 6 a 8 (Finlàndia, Grècia, Irlanda, Liechtenstein, Noruega, Suècia i Suïssa).

Les despeses d'enviament poden ser variades per la Botiga Online sense cap avís previ, sent els preus d'enviament vigents en el moment del curs d'una comanda els que seran aplicables a aquesta.

Les comandes superiors a 69 € tindran les despeses de transport gratuïtes dins del territori espanyol, amb excepció de les pagades mitjançant contra-reembors, que seran gratuïtes per compres superiors als 300 €.

Per norma general no es realitzarà cap enviament fins que tots els productes que es vulguin adquirir estiguin disponibles per part de la Botiga Online. D’aquesta manera, si en una comanda hi ha productes en estoc i d’altres que no ho estan, no es farà cap enviament fins que tots els productes seleccionats pel client estiguin disponibles per al seu enviament, enviant-se tots els productes en una única expedició.

Hi ha territoris on no es fan enviaments. Per a més informació consulti les "Condicions de venda" o posi’s en contacte amb nosaltres.

Des de simbolismo.com l’informarem de l’enviament de la seva comanda. Per a qualsevol dubte, posi’s en contacte amb nosaltes.