Logo simbolismo
Marketplace categories
[]

Per adquirir un producte a través de simbolismo.com tan sols ha seguir les passes següents:

1- En primer lloc, ha de seleccionar els productes que desitgi mitjançant el botó «Afegir», i aquest s’incorporarà a la seva cistella de compra. Quan hagi seleccionat tots els productes que desitgi, haurà d’anar a la cistella i prémer el botó de «Tramitar Comanda». En aquest moment s’haurà d’identificar com a usuari registrat, i si encara no ho és podrà donar-se d’alta.

2- Un cop hagi accedit al sistema com a usuari registrat, si està d’acord amb les condicions de la compra (que pot consultar a través de l’enllaç corresponent), premi la casella d’«Accepto Condicions», i aleshores li apareixerà el botó de «Comprar».

3- Abans de prémer el botó «Comprar», seleccioni el sistema de pagament que vol utilitzar, comprovi que l’adreça d’enviament és correcta i que els productes de la cistella són els que vol adquirir.

4- És possible que tingui cupons de descompte disponibles, i en cas de ser així pot triar el que vulgui aplicar a la compra mitjançant el botó de «Seleccionar».

5- Finalment, premi el botó de «Comprar» i el sistema el redirigirà a la passarel·la de pagament segura del BBVA.

6- Quan s'hagi autoritzat el pagament per part de l'entitat bancària, se li enviarà un missatge confirmant la recepció de la comanda al correu electrònic que ens hagi facilitat, o, si s'escau, es confirmarà aquesta recepció a través de l'apartat del lloc web que s'hagi creat a aquest efecte.

Si té cap consulta a realitzar en la seva compra, no dubti en contactar amb nosaltres!

A moltes de les compres que faci a simbolismo.com els són aplicables cupons de descompte. Si vol aplicar algun dels cupons disponibles, triï’l a través de l’apartat «Cupó descompte» que li apareixerà a la cistella de compra. Tan sols cal que el seleccioni i veurà reflectida la rebaixa a l’import de la comanda. Cada client pot aplicar un cupó de descompte per compra.

Existeixen diferents tipus de cupons, i les característiques dels mateixos apareixeran reflectides a l’apartat «Cupó descompte». També pot trobar informació sobre els cupons de descompte a la fitxa de cada producte.

Els productes que figuren en el lloc web són 100% originals, i la Botiga Online és distribuïdora oficial dels mateixos. En cap cas es venen productes per sota del preu de cost. Si el client necessita un producte en concret i no el troba, pot posar-se en contacte amb la Botiga Online perquè des de la mateixa s'intenti proveir-lo d'aquest.

Per a més informació consulti les condicions de venda o posi’s en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@simbolismo.com

Per totes les compres superiors a 69 € la Botiga Online farà un obsequi consistent en un tinter o una llibreta (la Botiga Online triarà la marca i el color).